Una dotzena d'artistes exposen aquest juliol a la Mostra TransArt

La inauguració es va fer divendres i fins el 21 de juliol es poden visitar tres exposicions al Palau Falguera

Una dotzena d'artistes, comissariats per Adrià Arribas, Marta Juvateny i Rafael Plaza, exposen les seves obres a la Mostra TransArt del 5 al 21 de juliol. L'estrena es va fer divendres amb una doble inauguració: va arrencar a la Plaça de la Vila i va continuar al Palau Falguera, on es poden visitar les obres distribuïdes en tres espais.

A la planta baixa hi haurà la proposta de Feromona Collective, comissariada per Marta Juvanteny, i les obres comissariades per Rafael Plaza, dels artistes Ismael Alcaide, Paula Mora, Esther Morales, Mireia Remon, Laura Gallegos i Marina Bernad. A la primera planta hi haurà l'exposició amb obres d'Adrià Arribas, Toni Molins, Adrián Pino, Register Registrated i Llorenç Peret.

La Mostra TransArt vol que el públic no es limiti a contemplar les obres i pretén que els espectadors es qüestionin el món on vivim. Per això, la declaració d'Adrià Arribas, un dels comissaris, al tríptic del TransArt adverteix que "heu convertit el món en una cursa per la mediocritat; lluiteu per ser el pallasso més ridícul i us serviu de la infinitat de plataformes que el sistema us ofereix per mostrar-nos la vostra decadència". I alhora aposta per "l'esperança", afirmant que "La redempció encara pot existir. Si teniu el valor de mirar-vos al mirall, reconèixer el desastre i destruir aquest món per vestir-ne un de nou. Qui us ha de moure vers aquest horitzó és un sentiment de fe més gran que vosaltres mateixos i la convicció que la bellesa encara pot regnar". 

Les exposicions es poden visitar fins el 21 de juliol, en horari de dijous a dissabtes, de 18h a 20h, i els diumenges d'11h a 14h. Podeu veure les galeries d'imatges aquí:

- Inauguració I

- Inauguració TransArt II

Més recitals i poesia

Aquest any la Mostra TransArt també inclou activitats paral·les, com recitals cada dimecres a les 19h al Casal de Joves, amb Noemí Morral i Montse Morral, el 10 de juliol, amb Júlia Bel, el 17 de juliol, a més d'un slam poètic amb Crisal Rodríguez, Domenikus i Pablowaki, i concert amb Dino Ratso, el 24 de juliol. 

El programa es completarà amb un vermut poètic i concert de jazz dissabte 13 a les 12 del migdia al Pati de l'Ateneu: es presentarà el poemari Sobreviviré a tus inviernos, amb Óscar Esteban, Cesc Vila i Joaky Cantante i es farà un concert de jazz manouche i escriptura de poemes en directe, amb Susana Valls. Una altra de les propostes serà dijous 18 amb un concert de Max Garcia a la sala Els Pagesos, a les 19h.

FOTOS: Marc Rius

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat