Jocs d'aigua en places i parcs per fugir de la calor

Durant tres setmanes, les tardes de dilluns, dimecres i dijous es faran activitats d'aigua en diferents espais

Després d'uns primers dies d'estiu molt càlids, l'Ajuntament engega un cicle de jocs d'aigua en diferents espais de la ciutat perquè la calor sigui més suportable. A partir de dimecres i durant tres setmanes es faran activitats d'aigua dirigides a infants perquè puguin referescar-se jugant.

Les propostes lúdiques es faran en diferents espais de la ciutat: aquest dimecres serà el torn de la Plaça de la Salut i dijous a la Plaça Lluís Companys. L'horari serà de 17.30h a 20.30h. Podeu consultar el calendari complet a l'arxiu adjunt.

Les activitats les dirigeixen monitors i es faran els dilluns, dimecres i dijous fins el 25 de juliol. Se'n faran també a la plaça Francesc Macià i Roses.

Font d'aigua polvoritzada a Can Bertrand

D'altra banda, la font d'aigua polvoritzada ubicada al Parc de Llorenç Sans, al barri de can Bertrand, també està activa cada dia des de les 11h fins les 20.30h. Els sortidors s'activen durant quinze minuts a les hores en punt i a dos quarts.

És una font formada per diverses boles que desprenen aigua, que en els últims anys s'ha convertit en una bona propsota perquè els infants es remullin i fugin de la calor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat