Convocatòria avui a la plaça de la Vila contra la violència sexual

Sant Feliu se suma a les concentracions arreu del país per donar suport a la víctima d'una violació múltiple a Manresa

Aquesta tarda s'han convocat més d'un centenar de concentracions a tot l'Estat per donar suport a la víctima d'una violació múltiple a Manresa, l'octubre del 2016. L'Ajuntament de Sant Feliu i el Consell Municipal de les Dones s'han sumat a la convocatòria de diferents entitats feministes arreu de l'Estat i convoquen la ciutadania avui dilluns a les 18h a la Plaça de la Vila per expressar la solidaritat amb la víctima i per rebutjar qualsevol tipus d'agressió sexual i violència masclista.

La convocatòria es fa avui perquè és el dia que s'ha reprès el judici per l'agressió sexual, que va tenir lloc fa dos anys en una festa en una fàbrica abandonada, quan la noia tenia catorze anys. La jove, que encara és menor, ha declarat aquest matí al judici que es fa a l'Audiència de Barcelona. Hi ha set nois acusats, contra els quals la Fiscalia demana entre 10 i 19 anys de presó.

A més de les concentracions d'aquesta tarda, aquest matí, les portes dels jutjats ja hi ha hagut una concentració de suport a la noia. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat