Sant Feliu participarà diumenge de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple

La iniciativa solidària es farà a la Piscina de l'Escorxador i al Complex Municipal, i de manera simultània a més de 600 pisicines de Catalunya

Sant Feliu se suma un any més a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que promou la fundació Esclerosi Múltiple. Enguany se celebra la 26a edició i es farà aquest diumenge, 14 de juliol, de manera simultània a més de 600 piscines i clubs nàutics d'arreu de Catalunya.

La iniciativa vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen unes 8.000 persones a Catalunya. I alhora la campanya vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'esclerosi múltiple i promoure'n la investigació mèdica. A Sant Feliu, s'hi podrà col·laborar tant a la piscina de l'Escorxador, en horari d'11h a 15h, com al Complex Municipal de Piscines, de 9 a 15h. A les 12 del migdia es farà un salt a la piscina simultani a les diferents piscines que participen a la iniciativa solidària.

A més, a l'Escorxador es vendrà merxandatge del Mulla't. També es poden fer donatius a través del número de compte ES26-2100-0921-8102-009-3391.

És la 26a edició d'aquesta iniciativa, a la qual Sant Feliu participa des del 1995. L'activitat està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. L'any passat hi van participar unes 200 persones. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat