Art, poesia i concerts: última setmana de TransArt

Fins el 21 de juliol es poden veure tres exposicions al Palau Falguera. Aquesta setmana també es farà un recital de la poeta Júlia Bel i un concert de Max García

Últims dies per veure les obres de les tres exposicions de la Mostra TransArt. Fins diumenge es poden visitar al Palau Falguera les propostes creatives d'una dotzena d'artistes, comissariats per Adrià Arribas, Marta Juvateny i Rafael Plaza. La Mostra TransArt es va inaugurar el 5 de juliol i en el marc del cicle també s'han programat concerts i recitals, com el d'aquest dimecres al Casal de Joves, amb Júlia Bel.

Art per qüestionar la realitat

A la planta baixa del Palau Falguera hi ha la proposta de Feromona Collective, comissariada per Marta Juvanteny, i les obres comissariades per Rafael Plaza, dels artistes Ismael Alcaide, Paula Mora, Esther Morales, Mireia Remon, Laura Gallegos i Marina Bernad. A la primera planta hi haurà l'exposició amb obres d'Adrià Arribas, Toni Molins, Adrián Pino, Register Registrated i Llorenç Peret.

La Mostra TransArt vol que el públic no es limiti a contemplar les obres i pretén que els espectadors es qüestionin el món on vivim. Per això, la declaració d'Adrià Arribas, un dels comissaris, al tríptic del TransArt adverteix que "heu convertit el món en una cursa per la mediocritat; lluiteu per ser el pallasso més ridícul i us serviu de la infinitat de plataformes que el sistema us ofereix per mostrar-nos la vostra decadència". I alhora aposta per "l'esperança", afirmant que "La redempció encara pot existir. Si teniu el valor de mirar-vos al mirall, reconèixer el desastre i destruir aquest món per vestir-ne un de nou. Qui us ha de moure vers aquest horitzó és un sentiment de fe més gran que vosaltres mateixos i la convicció que la bellesa encara pot regnar". 

Les exposicions es poden visitar fins el 21 de juliol, en horari de dijous a dissabtes, de 18h a 20h, i els diumenges d'11h a 14h.

Art per qüestionar la realitat

A més de les exposicions, el TransArt d'aquest any també ha programat activitats paral·les, com recitals els dimecres a les 19h al Casal de Joves. Aquest dimecres és el torn de l'artista i poeta Júlia Bel, que recitarà "Luz&Love. Poesia i música per viatjar a la Lluna". També emmarcat en el TransArt aquesta setmana es farà un concert del cantautor folk Max Garcia a Els Pagesos, a les 19h. El músic presentarà el seu tercer àlbum, Motorhome, a partir de cançons escrites en viatges per carretera per Europa i Estats Units.

Les activitats del TransArt es tancaran dimecres de la setmana que ve, 24 de juliol, a les 19h, amb el recital “Slam poètic”, amb Crisal Rodríguez, Domenikus i Pablowaki i un concert amb Dino Ratso.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat