Pop, punk i electropop per tancar el Cicle de Músics als Jardins del Palau

Carlos Cros i Peinga Rayo y las Aeromozas actuaran divendres. La clausura tindrà un toc santfeliuenc amb Mostaza Gálvez i Síbaris

  • El santfeliuenc Frank Gálvez actuarà amb el seu grup Mostaza Gálvez / Foto: Marc Rius
    El santfeliuenc Frank Gálvez actuarà amb el seu grup Mostaza Gálvez / Foto: Marc Rius
  • Síbaris tancarà dissabte el cicle de concerts / Foto: Marc Rius
    Síbaris tancarà dissabte el cicle de concerts / Foto: Marc Rius

El Cicle de Músics als Jardins del Palau posarà punt i final a la vuitena edició aquest cap de setmana amb nous concerts divendres i dissabte. Carlos Cros, Peinga Rayo y las Aeromozas, Mostaza Gálvez i Síbaris són els noms programats per tancar el programa d'aquest any. Tot plegat després que divendres passat la proposta musical va viure una de les jornades amb més bona resposta de públic amb Doble Pletina i Rombo i dissabte es va fer un canvi de registre apostant per la clàssica i l'òpera.

Divendres el vespre l'obrirà el músic Carlos Cros, que presentarà el seu últim disc, La mejor defensa, quinze cançons que es mouen entre el pop i el rock.

Després serà el torn de la proposta de Peinga Rayo y las Aeromozas. Donaran a conèixer el seu àlbum de debut, Puto Disco: 8 cançons pop i punk que interpreta una banda formada per 4 músics, 4 coristes i 1 cantant.

El Cicle es tancarà dissabte 20 amb dos clàssics de Sant Feliu: Mostaza Gálvez i Síbaris. El santfeliuenc Frank Gálvez és un dels integrants del duet d'indie-rock Mostaza Gálvez, que tocaran temes del seu últim disc, Vida y Milagros

I el grup santfeliuenc Síbaris posarà la dosi de tecnopop i electrorock al Cicle de Músics del Palau.

Els concerts començaran tots dos dies a les 20h i com tot el Cicle, l'entrada és lliure.

FOTOS: 1, Web Carlos Cros; 2 i 3, Marc Rius.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat