Arbres caiguts i zones inundades per les fortes pluges

A Sant Feliu dissabte van caure 47 litres en només mitja hora amb ratxes de vent de fins a 70 km/h. El 112 va rebre 27 trucades des de la capital del Baix Llobregat

Pluja intensa aquest matí de dissabte, que ha causat inundacions i arbres caiguts en diferents punts de Sant Feliu. A la capital del Baix Llobregat, hi han caigut 47 litres en només mitja hora, amb ratxes de vent fins a 70 km/h. Veïns de la ciutat han compartit imatges i vídeos a través de Twitter:

Les fortes pluges han fet caure arbres en diferents punts del municipi. Un dels episodis més destacats ha estat la caiguda d'un arbre al Parc Nadal, que s'ha tancat temporalment, però al migdia ja s'ha reobert.

FOTO: Ajuntament de Sant Feliu

També arran dels aiguats s'ha tancat durant unes hores la piscina de l'Escorxador, que a primera hora de la tarda ja ha tornat a obrir. L'alcaldessa, Lídia Muñoz, ha explicat la situació a través del seu compte de Facebook:

El 112 ha rebut 27 trucades des de Sant Feliu fins a la una del migdia relacionades amb els danys de les pluges d'aquest matí, segons ha informat el compte de Twitter del servei d'emergències.

Les pluges han estat intenses sobretot al Baix Llobregat, al Barcelonès i al Vallès Oriental. A la tarda està previst que pugui tornar a ploure però a les comarques gironines.

Comentaris

Joaquim Pahissa Puertas Sant Feliu de Llobregat
1.
Despres de la pluja del divendres hem constatat la insuficiencia d'embornals per absorvir les fortes pluges que amb el canvi climatic que ja tenim a sobre seran més corrents, per tant convindria ampliar la capacitat dels col.lectors, però mentrestant si us plau, que l'ajuntament netegi urgentment i abans de les properes pluges de la tardor els existents perque més de la meitat no funcionen perque estan tapats de fulles i altres rerstes a causa de la deixadesa en el seu manteniment, alguns són gairebe inutils com els que estan situats entre la Rambla Marquesa de Castellbell i el carrer Santiago Rusinyol, perque l'aigua passa de llarg i va directa al Passatge Roig a causa dels pendents mal dissenyats que mantenen l'aigua a la banda de muntanya fins que passa el carrer Santiago Rusinyol i va directa al Passatge Roig sense passar pel embornals que teoricament haurien de recollir l'aigua que baixa per la Rambla, amb el resultat que puja per sobre de les voreres i el divendres va estar a uns 5-10cm. d'entrar en algunes cases, un altre bunyol més de la ciutat, a veure quan de temps més durarà.
  • 3
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat