Sant Feliu celebra del 8 al 10 d'agost la Festa Major de Sant Llorenç

S'han programat tres dies d'activitats per a totes les edats a l'aire lliure. Hi haurà cinema a la fresca, gegants, sardanes i havaneres

Coincidint amb la festivitat de Sant Llorenç, patró de Sant Feliu, el 10 d'agost, Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç. Aquest any el dia 10 cau en dissabte i s'han programat tres dies de celebració, de dijous 8 a dissabte 10. Es faran activitats per a públics de totes les edats i la majoria es faran a la Plaça de la Vila, a la Plaça Lluís Companys i a la Catedral. Podeu consultar el programa complet a l'arxiu adjunt. 

El tret de sortida serà dimecres 8, a partir de les 18h, en què es farà un mural de Festa Major: l'organització recomana anar-hi amb roba que es pugui embrutar. Tot seguit, hi haurà el ball d'inici de Festa Major, a càrrec dels Gegants de l'ACF. I després, a les 18.30h es farà la festa de l'escuma a la Plaça Lluís Companys, amb Gil Rataplam.

A les 20.30h hi haurà un concert de Festa Major de Sant Llorenç a la Catedral, amb el Trio Ave Verum. L'entrada serà lliure. Després, doble sessió de cinema a la fresca: a les 21.30h a la Plaça de la Vila es projectarà Els Increïbles 2 i a la mateixa hora a la Plaça La Salut es podrà veure Capitana Marvel.

Les activitats de divendres 9 començaran a les 18h, amb les bitlles tradicionals a la Plaça de la Vila. Més tard, a les 20h hi haurà un espectacle d'animaició familiar: Batibull de Festa Major, amb deParranda i a les 21h, sopar a la fresca i ball amb l'Orquestra Atrium. D'altra banda, a les 21.30h hi haurà també cinema a la fresca al Parc Llorenç Sans amb Els crims de Grindelwal.

Dia 10, patró de Sant Llorenç

El dia del patró de Sant Llorenç, dissabte 10, a les 11.30h hi haurà una cercavila d'anada a ofici amb els Gegants de l'ACF, que aniran des del Palau Falguera fins a la Catedral. A les 11.45h es farà el toc de campanes i a les 12h, missa solemne de Sant Llorenç, amb l'ofrena de l'esbart Sant Feliu i els gegants de l'ACF. A les 13h serà el moment del tradicional pica-pica en honor als Llorenç a la Plaça de la Vila. 

A la tarda, a les 17.30h, tindrà lloc el torneig de petanca Sant Llorenç a les pistes de petanca San José. I a les 19h, es farà una ballada de sardanes a la Plaça de la Vila amb la Cobla Rambles. La Festa Major de Sant Llorenç es tancarà a les 22h, amb les havaneres i el rom cremat.

FOTOS: Joan Lorenzo.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat