Els jardins del Palau Falguera es convertiran en escenari medieval per celebrar el Sancti Felicis

Serà la vuitena edició d'aquesta festa medieval que cada 28 d'agost commemoren la primera referència escrita de Sant Feliu, fa més de mil anys

  • El 28 d'agost se celebra el Sancti Felicis / Foto: Joan Lorenzo
    El 28 d'agost se celebra el Sancti Felicis / Foto: Joan Lorenzo

Aquest 2019 fa 1017 anys de la primera vegada que el nom de Sant Feliu (aleshores conegut com a Sancti Felicis) va aparèixer en un document escrit. Per recordar aquests orígens, l'associació cultural Calaix de Sastre, conjuntament amb l'Ajuntament, converteix aquesta data històrica en una festa medieval. Aquest any es farà la vuitena edició d'aquesta proposta que durant tot un dia converteix els jardins del Palau Falguera en un viatge per la història de Sant Feliu. 

Una festa que ja s'ha consolidat i que tindrà lloc aquest dimecres, 28 d'agost, a partir de les 11 del matí i durant tot el dia als jardins del Palau hi haurà un mercat medieval, tallers, jocs, tir amb arc i actuacions diverses. Entre d'altres, a les 13h hi haurà el taller Arrels i Brots, a partir de les 17.30h animació amb la cia Ester Lolamento, Rubricatum, “Passejant el drac” de cia. Patawa i mag Reivax. I a les 20h, danses i viatge per la història de Sant Feliu. La jornada es tancarà amb una botifarrada medieval, l'actuació de Samarkand Tribal i un espectacle de malabars amb foc.

La festa l'organitza des del 2012 l'associació Calaix de Sastre, que aquest any celebra el seu onzè aniversari i ho commemorarà també durant el Sancti Felicis.

FOTO: Joan Lorenzo

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat