Un carnet compartit per animar el Santfeliuenc FC des de la grada d'animació

El Santfeliuenc FC i la Penya Sentiment Immortal impulsen aquesta iniciativa que permet compartir carnet a persones entre 18 i 30 anys

El Santfeliuenc FC és a punt de començar la setena temporada consecutiva a Tercera i vol fer créixer l'afició. Amb aquest propòsit, el club, conjuntament amb la Penya Sentiment Immortal, ha creat per primera vegada un carnet compartit adreçat a les persones entre 18 i 30 anys. El cost és de 25 euros i la condició per adquirir-lo és passar a ser membre de Sentiment Immortal i assistir als partits des de la zona de la grada d'animació. 

L'objectiu, tal com s'explica al web Esport Blanc i Blau, és "engrescar la gent jove de Sant Feliu amb el club" i perquè la zona d'animació del Santfeliuenc FC sigui un espai de reunió "de la gent jove de la ciutat que vol viure el partit amb passió blanc-i-blava". Per formar-ne part i més informació, des de la Penya Sentiment Immortal ofereixen el contacte directe a través de Twitter:@SentImmortal1905 o Instagram: @sentimentimmortal1905.

D'altra banda, es mantenen les tarifes per les altres modalitats de socis. El preu general és de 80 euros les persones adultes i hi ha descomptes pels cònjuges, persones a l'atur i jubilades: en aquests tres casos el preu és de 45 euros. D'altra banda, per a menors de 18 anys el preu és de 10 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat