Edgar González, de la Blackout Dance School, subcampió del campionat del món de hip hop

El ballarí i professor de ball santfeliuenc va aconseguir la plata amb el trio Braids en la competició celebrada a l'agost a Estats Units

El santfeliuenc Edgar González, ballarí i professor de ball de la Blackout Dance School, ha aconseguit aquest estiu quedar en segona posició del Campionat Mundial de Hip Hop, en la categoria de "minicrew" (tres participants) amb la formació Braids, juntament amb Cristian Vieira i Dioni Agilda. És la primera vegada que una companyia representant d'Espanya aconsegueix pujar al podi d'aquesta competició, que va tenir lloc del 5 del 10 d'agost a Phoenix (Arizona, als Estats Units).

Edgar González és professor de la Blackout Dance School des de fa dos anys i alumne del centre des dels inicis. Com a alumne de Blackout, durant els últims anys ha participat en diferents competicions i ha rebut alguns premis, com al Campionat Nacional que es va disputar a Múrcia el 2015 o el primer premi individual al campionat d'Europa "International Dance Federation", el 2015.

A més de la seva vinculació amb el centre santfeliuenc, ha estat seleccionat per ser ballarí de la Companyia Klimax Dance Nation de Barcelona. Amb aquesta companyia l'any passat ja va participar al campionat mundial de hip hop d'Arizona i va fer podi a la categoria dedicada a "Hip-hop international Spain". De fet, el campionat mundial d'aquest any, a més de proclamar-se subcampió amb la cateogria "minicrew", també va participar en la categoria 'megacrew' amb Klimax i van quedar en setena posició. 

Comentaris

Nancy Stepe Barcelona
1.

Conec a l'Edgar des de quan era petit i puc dir que la música la porta a la sang. El ball es la seva passió.

  • 4
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat