L'atur registrat creix en 113 persones a l'agost a Sant Feliu

És el segon mes consecutiu de pujades. La taxa d'atur ara se situa al 8,2%

Augment de l'atur registrat al mes d'agost a Sant Feliu. L'increment ha estat de 113 persones, segons les dades que ha fet públiques l'Observatori de Treball del Baix Llobregat, que també indiquen que ara són 1.945 les persones buscant feina a través de les oficines d'atur.

En els dos mesos d'estiu ha crescut l'atur a Sant Feliu i ha deixat unes dades que s'allunyen de les del mes de juny, en què s'havia baixat de les 1.800 persones desocupades. Ara la taxa d'atur se situa al 8,2%. Comparat amb l'any passat, però, ara hi ha 84 persones menys buscant feina a través de les oficines d'ocupació. 

L'agost és habitualment el mes amb més atur a Sant Feliu i els últims anys també havia crescut al voltant d'un centenar de persones. De fet, l'increment d'aquest agost és el més alt de l'últim any. Un pic que coincideix amb el període d'estiu en què molts contractes s'acaben i no es compensa econòmicament el mes de vacances.

Les pujades han estat generals arreu del territori. En el conjunt del Baix Llobregat també ha crescut l'atur a l'agost, en 1.652 persones i ara són 38.933 les inscrites a les oficines d'ocupació. A Catalunya, l'increment ha estat de 12.588 persones: en total ara n'hi ha 371.418 a l'atur. 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat