La Hermandad de Nuestra Señora de la Salud celebra les festes de la patrona

La commemoració es farà el cap de setmana i està molt vinculada a Laujar de Andarax, municipi d'Almeria agermanat amb Sant Feliu

Com cada principi de setembre, arriben a Sant Feliu les festes en honor a la Verge Nostra Senyora de la Salut, que la Hermandad de Nuestra Señora de la Salud celebra aquest cap de setmana. S'han programat actes per a tots els públics per dissabte i diumenge sobretot al voltant dels carrers Doctor Brugarolas i Marquès de Monistrol.

Dissabte el gruix de les activitats s'adreçarà al públic infantil: a les 11h hi haurà una xocolatada popular i una sessió d'animació i jocs infantils, en la confluència entre els carrers del Doctor Brugarolas i Marquès de Monistrol. A les 12h hi haurà bany d'escuma i a les 16h, festival infantil. A les 20h, es farà un correfoc infantil als carrers del Doctor Brugarolas, Josep Ricart i Marquès de Monistrol. Més tard, a les 21h tindrà lloc una botifarrada popular i a les 22.30h, revetlla en la confluència entre els carrers del Marquès de Monistrol, Girona i Verge del Pilar.

Diumenge al matí serà el moment dels actes més tradicionals, com la missa en honor a la Verge de la Salut, a les 11 h a l'ermita del carrer del Doctor Brugarolas. I just després, a les 12.15 h, es farà l'assemblea dels germans cofrares i el vi d'honor al Centre Cívic Mas Lluí. La celebració es tancarà al vespre, amb la processó de la Verge a les 20h, acompanyada de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses i amb focs artificials.

La commemoració està molt vinculada a la ciutat d'Almería Laujar de Andarax, agermanada amb Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat