Un viatge per la memòria i l'astronomia: l'univers de Maria Rodés arriba a Els Pagesos

La cantautora presentarà dissabte el seu quart disc, "Eclíptica", un àlbum conceptual inspirat en el seu avantpassat astrònom Lluís Rodés

Arrenca la temporada de concerts a la sala Els Pagesos i comença amb un concert per la porta gran: la cantautora Maria Rodés presentarà dissabte "Eclíptica", el seu quart disc, un àlbum conceptual inspirat en el seu avantpassat astrònom Lluis Rodés, qui va dirigir l'Observatori de l'Ebre durant la Guerra Civil. La presentació serà aquest dissabte a les 20h, en un concert emmarcat en el cicle CLUB Circuit, que al juny va portar Joan Miquel Oliver a Milenio i el desembre passat Christina Rosenvingue també a Els Pagesos.

Un viatge musical a través del folklore, l'experimentació i la memòria

Maria Rodés torna a Els Pagesos quatre anys després de presentar-hi Maria Canta Copla, recuperant la seva faceta de cantautora i acompanyada per la guitarra d'Isabelle Laudenbach. A Eclíptica, Maria Rodés pren com a matèria per inspirar-se els escrits del diari de guerra del seu avantpassat astrònom i proposa un viatge musical que uneix el folklore amb l'experimentació sonora. Una aventura a la recerca del sol, amb les cançons més lluminoses, o a la recerca de nits d'eclipsi lunar, revelant la seva faceta més intimista.

En termes astronòmics, Eclíptica fa referència al sol vist des de la terra al llarg d'un any, una llarga volta sense presses, com la cadència rítmica dels temes que interpretarà Maria Rodés aquest dissabte. Sempre amb la seva veu i la delicadesa que la caracteritzen, en aquest disc també sorprèn amb l'aposta per composicions que es mouen al voltant de gèneres que abans no havia interpretat, com la cúmbia.

El CLUB Circuit apropa grans noms de la música en sales de petit aforament

El concert forma part del cicle CLUB Circuit, una iniciativa de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). Es tracta d'un cicle de concerts que vol apropar grans noms del món de la música a sales de petit aforament. Són espais de diferents municipis de Catalunya, entre els quals n'hi ha dos de Sant Feliu: Milenio i Els Pagesos. Aquest dissabte oferirà l'oportunitat de descobrir la cantautora barcelonina en un concert en format íntim. Serà a les 20h i les entrades ja es poden comprar anticipades aquí, per 12 euros. A taquilla en costaran 15.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat