Acordat un protocol de mesures urgents per prevenir riscos a les Carpes Palm Beach

S'incrementarà la seguretat privada i es farà un seguiment del que passi a l'exterior del recinte d'oci. El consistori va obrir un expedient sancionador a l'establiment després que el 25 d'agost hi hagués un ferit per agressió amb arma blanca

L'Ajuntament i els propietaris de les Carpes Palm Beach, situades al polígon del Pla, es van reunir aquest dimarts i van acordar un protocol de mesures urgents per reforçar la seguretat i prevenir riscos. La trobada es va fer després que el consistori obrís un expedient sancionador a l'establiment, arran de l'agressió amb arma blanca a la discoteca que va deixar una persona ferida greu el 25 d'agost. Com a mesura provisional, la setmana passada l'Ajuntament va decretar el tancament provisional de l'establiment, però la mesura s'ha aixecat i aquest cap de setmana les carpes tornaran a obrir.

Més seguretat privada, control de l'exterior de la discotecta i seguiment de l'activitat

A la reunió d'aquest dimarts, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Manel Martínez, es va acordar un paquet de mesures urgents amb els propietaris de les Carpes Palm Beach per aplicar si l'establiment torna a obrir abans que s'acabi la temporada, que es tanca a finals de setembre. Martínez afirma que hi va haver "acord" en la reunió i que l'objectiu final és la "màxima de garantia de seguretat per prevenir qualsevol nou risc".

Martínez ha concretat algunes de les mesures, com l'increment d'efectius de seguretat privada, establir un protocol d'actuació perquè si hi ha algun incident a l'interior de la discoteca es retinguin les persones implicades i s'avisi la Policia i les forces de seguretat, a més d'una implicació en el seguiment del que passa al perímetre exterior de la discoteca. D'altra banda, també es va acordar un informe setmanal del desenvolupament de l'activitat que es contrastarà amb informació policial. De cara a les properes temporades, també es va acordar crear una comissió de seguiment per analitzar més qüestions, com el civisme en aquest espai d'oci.

Ara aquestes mesures s'inclouran a l'expedient sancionador que l'Ajuntament manté obert a la concessionària que regula l'activitat de les Carpes Palm Beach. L'expedient continua els passos previstos com qualsevol altre expedient administratiu, per determinar si hi va haver cap tipus de responsabilitat en l'agressió pel que fa les mesures de control, accés i vigilància.

La víctima ferida per arma blanca continua ingressada però fora de perill

L'agressió amb arma blanca va passar la matinada del diumenge 25 d'agost, que va deixar un home ferit greu. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar l'autor de l'agressió i les persones que van participar en la baralla. Segons ha explicat el regidor Manel Martínez, ara la víctima ja està fora de perill però continua ingressada a l'hospital.

El regidor també ha apuntat que fins ara no s'havien produït fets "d'aquesta magnitud" a les Carpes, més enllà d'"incidents menors o pèrduees de telèfons mòbils".

Les Carpes Palm Beach estan ubicades al Polígon El Pla i obren durant els mesos de la temporada d'estiu.

Comentaris

Criterios? SantFeta
2.
Cuáles han sido los criterios que han llevado al ayuntamiento a "tomar medidas cautelares" cerrando la carpas? ha tenido en cuenta el ayuntamiento el concepto de lucro cesante, verdad?
Por qué el cambio de criterio ahora?
Recordáis que tras una pelea iniciada en el Bar Granada, acabó habiendo un muerto... https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/103363/detingut-a-osca-per-matar-un-home-a-sant-feliu-lany-2018

  • 2
  • 0
Silvestre gilaberte herranz Sant Feliu
1.
En el Butlleti del mes de julio Veins per Sant Feliu situaba la problemática de la seguridad ciudadana como punto importante de la libertad y la democracia.
El día 26 de julio, solicitada por Veins, una delegación manteníamos una reunión con el Inspector de la Policía Local y el responsable político con el objetivo de conocer de forma oficial y directa el plan de seguridad ciudadana programado, así, como los recursos disponibles para ejecutarlo.(No fuimos informados de la situación de las carpas por lo que nos ha sorprendido algunas informaciones de estos días).
Por la importancia de los hechos del día 25 en las carpas y para conocer los detalles de la temporada, hemos decidido como grupo municipal solicitar un informe completo de los hechos denunciados tanto del exterior como del interior en la temporada al equipo de gobierno.
  • 8
  • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat