Tres maneres de celebrar la Diada a Sant Feliu

El dia 11 es farà l'ofrena institucional i a la tarda hi haurà sardanes a la Plaça de la Vila. L'ANC organitza la 9a marxa de torxes dimarts i Òmnium i l'Ateneu un concert diumenge

  • El passeig Onze de Setembre és l'escenari dels actes institucionals / Foto: Marc Rius
    El passeig Onze de Setembre és l'escenari dels actes institucionals / Foto: Marc Rius
  • L'ofrena floral i institucional es farà el dia 11 / Foto: Marc Rius
    L'ofrena floral i institucional es farà el dia 11 / Foto: Marc Rius

ACTUALITZADA el 9 de setembre.

La Diada Nacional de Catalunya es commemora l'11 de setembre, amb els actes institucionals, però a Sant Feliu entitats com l'ANC també han organitzat activitats pels dies previs.

1. 9a edició de la marxa de torxes de l'ANC

La nit abans de la Diada, dimarts 10, l'Assemblea Nacional Catalana organitza la Marxa de torxes, que enguany arriba a la novena edició. Començarà a les 22.30h al passeig de l'Onze de Setembre, des d'on recorrerà diversos carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de la Vila. El donatiu per les torxes és de 3 euros.

2. Ofrena floral institucional

Els actes institucionals i l'ofrena floral es faran el mateix dia 11 de setembre, a les 12 del migdia, al passeig de l'Onze de setembre, davant del monument commemoratiu. Com cada any, es farà l'ofrena floral on participen tant grups polítics com entitats i altres col·lectius de Sant Feliu.

Des de Ciutadans s'han desmarcat d'aquesta celebració: el portaveu del partit a Sant Feliu, Xavier Alegre, ho ha fet públic al seu Facebook, on afirma que els actes “exclouen més de la meitat dels catalans” i recorda que el partit proposa que la Diada Nacional de Catalunya sigui Sant Jordi.

3. Sardanes i repic de campanes

Dimecres a la tarda, a les 19h es farà una ballada de sardanes a la plaça de la Vila, amb la Cobla Rambles, i a les 21h, es tancarà la celebració  amb el repic de campanes a la Catedral de Sant Llorenç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat