Dues mostres col·lectives per començar la temporada d'exposicions

Al Palau Falguera es pot visitar la mostra de l'alumnat del taller d'art de Rafel Plaza i a l'Ateneu la de l'Agrupació Fotogràfica Creació 90

Amb el setembre engega també la temporada d'exposicions a Sant Feliu. Pintura, dibuix i fotografia són les temàtiques de les primeres mostres col·lectives d'aquest curs, que es poden visitar al Palau Falguera i l'Ateneu Santfeliuenc.

D'una banda, a les sales d'exposicions del Palau Falguera es pot veure fins el 22 de setembre la mostra col·lectiva de l'alumnat del taller d'art de l'Ateneu Santfeliuenc dirigit per Rafael Plaza. La inauguració va ser dijous passat i podeu veure'n la galeria d'imatges aquí. Es pot visitar de dijous a dissabte, de 18 a 20h, i diumenges, d'11 a 14h.

L'exposició compta amb una vuitantena d'obres, entre dibuixos i pintures dels alumnes del taller des d'infants fins a adults. S'hi poden veure peces fetes a l'oli, acrílics, aquarel·les o dibuixos fets amb carbonet. Són treballs realitzats per l'alumnat de Rafael Plaza durant l'any passat a les classes que imparteix l'artista santfeliuenc a l'Ateneu.

D'altra banda, a l'Ateneu Santfeliuenc divendres es va inaugurar una altra mostra col·lectiva: la de l'Agrupació Fotogràfica Creació 90, on s'hi poden veure fotografies d'una dotzena de fotògrafs de la ciutat que formen part d'aquest col·lectiu. Aquesta exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 18h a 21h.

FOTOS: Marc Rius

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat