El setembre més Magenta dels Castellers de Sant Feliu

Els Magentes preparen un mes intens: arrenquen el segon tram de temporada a Montserrat i pel cap de setmana organitzen un assaig amb velles glòries, cercavila i una diada castellera

La colla de castellers de Sant Feliu, els Magentes, han preparat un mes molt intens, que tindrà el cap de setmana que ve com a nucli central. Una de les principals propostes és un assaig de velles glòries, divendres que ve, i per això van una crida a participar-hi a tothom qui hagi format part de la colla durant els últims anys. A més, diumenge celebraran la XXIII Diada Magenta a Sant Feliu, a la Plaça de la Vila.

El Setembre Magenta ha arrencat aquest cap de setmana amb la primera actuació del segon tram de temporada, que van fer a Montserrat. Els Magentes van fer 2de6, 3de6 i 4de6, a més d'un pilar de 4, en una diada castellera on també van participar els Castellers d'Esparreguera i els Cargolins d'Esplugues.

Crida a les velles glòries per un assaig aquest divendres

Pel cap de setmana que ve, els Magentes han preparat tres dies d'activitats a Sant Feliu. La primera proposta serà divendres, amb un assaig molt especial de velles glòries, que es farà a les 20h del vespre a l'escola Nadal. Des de la colla fa una crida a sumar-s'hi a tothom que hagi passat en algun moment per la colla per reviure les emocions del món casteller i retrobar-se amb els membres que actualment formen part dels Magentes. A més, també demanen que es portin fotos antigues.

Dissabte al matí, a partir de les 11.30h es farà una cercavila pels comerços col·laboradors amb els Magentes  i després hi haurà dinar de colla. I diumenge a les 12h, se celebrararà la XXIII Diada Magenta a Sant Feliu, a la Plaça de la Vila, on participaran els mateixos Magentes, els Castellers de Cornellà, els de Viladecans i els de Castelldefels. 

Les activitats del mes continuaran el cap de setmana del 21 i 22 de setembre: dissabte la colla actuarà a les festes de l'AAVV Roses de Llobregat i diumenge actuaran amb els Castellers de Cerdanyola del Vallès. Les propostes del Setembre Magenta es tancaran divendres 27, amb l'assaig porta un amic, en què els membres de la colla conviden a altres persones perquè coneguin el món casteller i s'animin a formar part dels Magentes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat