Mas Lluí celebrarà les festes del barri aquest cap de setmana

La plaça Dicià serà l'escenari on es concentraran la majoria d'activitats adreçades a tots els públics

El barri de Mas Lluí celebrarà les seves festes amb tres dies de propostes adreçades a totes les edats. Serà la catorzena edició de les festes que organitza l'Associació de Veïns i Veïnes del barri amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La Plaça Dicià serà l'epicentre de la festa: és on tindrà lloc l'arrencada, divendres a les 21h, amb una sessió de swing a la fresca, a càrrec de l'associació Swingfeliu i emmarcada en el cicle lluiRL'art, organitzat pel CECBLL.

Les activitats de dissabte al matí seran un taller infantil Pintacares de treballs manuals, d'11.30h a 13.30h, una xerrada sobre com es fa la mel, al Centre Cívic Mas Lluí i una festa de l'escuma, a partir de les 12.30h. A la tarda hi haurà animació infantil i l'actuació del grup Kids Dance. La jornada es tancarà amb un sopar veïnal en què cadascú durà un plat i un espectacle de disco, de les 22h a la 1h.

Diumenge a les 12h serà el torn d'un nou taller d'animació infantil amb el Pallaso Albert i una de les activitats més destacades, la paellada popular, posarà el punt i final a les festes del barri. A més, durant tot el dia, a la plaça Dicià hi haurà servei de bar i un espai de venda i degustació de productes ecològics.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat