Sant Feliu se suma a la Nit Violeta amb una manifestació nocturna contra la violència masclista

Centenars de ciutats de tot l'Estat s'han adherit a la convocatòria de la Plataforma d'Emergència Feminista 20S. Es farà una marxa lenta des de la Plaça Vuit de Març a la Plaça de la Vila

Sant Feliu és un dels centenars dels municipis d'arreu de l'Estat que s'ha afegit a la convocatòria de la Plataforma d'Emergència Feminista 20S. Per divendres al vespres s'ha organitzat una Nit Violeta, una manifestació nocturna en contra de la violència masclista. El punt de trobada serà la Plaça Vuit de Març a les 20.45h, des d'on, a partir de les 21h, es farà una marxa lenta fins a la Plaça de la Vila, on es llegirà un manifest. 

La convocatòria neix de la Plataforma Feminista d'Alacant, que a principis d'agost va fer una crida a manifestar-se de manera simultània arreu de l'Estat per plantar cara a la violència masclista amb diferents marxes nocturnes. De motius de protesta no en falten: dones assassinades, agressions sexuals i l'estancament de les mesures per fer front a la violència masclista previstes al pacte d'Estat que encara no s'han posat en marxa són algunes de les qüestions que es volen denunciar.

A més, els moviments feministes també adverteixen dels missatges de culpabilitat cap a les víctimes o de la negació de la violència patriarcal per part d'algunes administracions públiques. Per tot plegat, s'ha convocat aquesta Nit Violeta i es fa a una crida a la participació de la ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat