L'USLA organitza unes jornades per reflexionar sobre l'impacte de l'automòbil

Dimecres es presentarà la Guia d'Història Urbana dedicada a l'Automòbil i dijous es farà una performance

Comença un nou curs també per la Universitat Socila Lliure i Autogestionada de l’Ateneu Santfeliuenc (USLA), que per aquesta setmana han preparat unes jornades per reflexionar al voltant de l’automòbil i el seu impacte en la societat i en la cultura. S'han programat dues activitats per dimecres i dijous sota el títol "Un segle impactats per l'automòbil".

D'una banda, dimecres es presentarà la Guia d’Història Urbana número 26 AUTOMÒBIL/BCN. Elaborada per Marià Hispano, historiador i arxiver, és una guia d’història del segle XX sobre la rellevància decisiva del sector de l’automòbil en l’economia i la societat de Barcelona. La presentació la farà el mateix autor, Marià Hispano, a les 19h a l’Aula de Cultura de l’Ateneu.

D'altra banda, dijous a les 19h les jornades continuaran però amb un altre tipus d'activitat: es tracta d'una performance titulada “Controlant cultura i emocions: imatge i paraula”, que conduïrà Francesc Prieto, docent de l’USLA.

És la primera activitat que organitza l'USLA per aquest curs, que continua amb el propòsit de proposar activitats per reflexionar i debatre sobre cultura, memòria històrica i divulgació de la literatura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat