Primers passos per adequar serveis públics per les obres del soterrament

S'ha començat a desviar la canonada d'aigua potable entre el carrer Constitució i la carretera de la Sànson. En les properes setmanes està previst que també comencin treballs en xarxes d'aigua i llum

Encara no se sap quina empresa s'encarregarà de les obres del soterrament, però fonts municipals asseguren que el calendari continua segons les previsions i que començaran a finals d'aquest any. Ara el que han començat són petites actuacions per adequar serveis públics com l'aigua i la llum abans que la constructora comenci els treballs per soterrar les vies.

La primera actuació va començar la setmana passada i es tracta del desviament de la canonada d'aigua potable al Carrer de Constitució amb la carretera de la Sànson i en un altre punt de la mateixa carretera. Les obres es preveu que durin tres setmanes i durant aquest temps hi haurà algunes afectacions en l'estacionament.

En les properes setmanes també començaran altres treballs previs per adequar serveis públics afectats pel soterrament, com les xarxes d'Aigües de Barcelona, Endesa o Correus, entre d'altres companyies. Aquestes actuacions serviran per preparar aquestes infraestructures abans que la constructora comenci les obres per soterrar les vies. Segons l'Ajuntament, en tot moment es garantirà el funcionament dels serveis públics al veïnat de la zona.

Les eleccions del novembre no afecten l'inici de les obres

Podeu llegir altres qüestions referents al soterrament, com el calendari i la mobilitat en aquest article. Les obres del soterrament tiraran endavant, encara que no hi hagi pressupostos generals de l'Estat perquè l'obra forma part de la partida que gestiona Adif. El que no es farà aquest any i s'ha posposat per més endavant és la consulta sobre el que es farà a l'espai que quedi alliberat amb el soterrament. La data prevista era una setmana després de les eleccions generals i la llei no permet que coincideixin processos semblants durant els períodes electorals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat