Pop a Prop, nova iniciativa musical a la ciutat

El públic és qui decidirà els grups que actuaran

La principal particularitat és que abans de programar es vol comptar amb la participació del públic, perquè sigui ell qui triï els grups que vindran, quan actuaran i a on.

“Fa pocs anys hauria estat impossible localitzar el públic i reunir-lo per preguntar”, diuen, “però avui en dia ho podem fer gràcies a Internet i a les xarxes socials”. “Volem que les audiències, connectades i constituïdes en comunitat, siguin protagonistes, programadores i impulsores”, afirmen. Per aconseguir això el projecte ja compta amb una pàgina web, una pàgina de facebook, i un perfil a twitter.

La iniciativa neix de la mà de la Produccions Contrabaix, nascuda a Sant Feliu, i que ja té àmplia experiència en programar a la comarca. “La proximitat presenta avantatges interessants. La facilitat de desplaçament, la confortabilitat, el temps que implica i , molt especialment, que a un concert organitzat a prop de casa teva segur que hi trobes gent que coneixes”, diuen al seu blog.

Des de Popaprop volen iniciar la programació aquest any 2012. En aquests moments els interessats poden deixar les seves dades al seu web

Comentaris

Josmar Sant Feliu de Llobregat
1.

Visca la Shakira i visca Operación Triunfo!

  • 1
  • 5

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat