Els organitzadors de la sessió “Kfe Innovación” valoren positivament la trobada

Sant Feliu va ser una de les seus d’aquesta reunió sobre emprenedoria i innovació

Sant Feliu es va convertir, així, en una de les seus de la trobada “Kfe Innovación”, que també se celebra a altres llocs de Catalunya i de l’estat. Les places es van acabar de seguida. “Ha estat tot un èxit, els assistents estaven molt actius i participatius”, explica Alícia Cañellas, presidenta de l’Associació Xarxa, Continguts i Territori, i una de les coordinadores d’aquesta iniciativa.
 
Les propostes que van anar sorgint es podran veure al blog http://kfesantfeliu.blogspot.com/, un espai que de moment ja recull les piulades que van fer els participants durant la jornada.
 
Algunes de les propostes que van sorgir de la trobada són crear espais accessibles de co-working per ajudar-se entre emprenedors i donar suport als que comencen; potenciar sinèrgies entre persones que necessiten solucions, i aquelles que en poden aportar; promoure el micromecenatge; identificar sectors en els què Sant Feliu pot destacar per promoure l’economia de la ciutat o executar projectes que facilitin el fet de fer de Sant Feliu una Smartcity. 

Comentaris

Alicia Cañellas Sant Feliu de Llobregat
1.

Ha estat un veritable plaer poder formar part d'aquest esdeveniment.
Moltíssimes gràcies a tots els participants i a tots els organismes i entitats que ens han ajudat en la seva difusió.
Salutacions cordials!

Alicia Cañellas.
Associació XARCONT.
Xarxa, continguts i territori.
https://www.facebook.com/Xarcont

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat