ERC denuncia que l’Ajuntament incompleix l’acord de l’ús del CAT a les matrícules

La secció local d’ERC recorda que l’any 2000 el ple va aprovar per majoria aquest acord

Esquerra Republicana ha fet arribar una carta al govern municipal en la qual recorda que el 28 de setembre del 2000 es va aprovar “que tot el parc de vehicles municipal incorpori de manera immediata el distintiu CAT”, tal i com es pot llegir a l’acta del ple.
 
La votació va ser aprovada per majoria absoluta amb 18 vots a favor: 10 dels regidors del grup d’IC-V, 5 dels regidors del grup PSC-PSOE, 1 del regidor d’ERC, 2 dels regidors de CIU i l’abstenció de la regidora del PP.
 
Aquesta votació es va fer en el context en què el govern d’Aznar va decidir que les noves matrícules només tinguessin el distintiu “E” d’Espanya, un fet que va originar molta polèmica en aquell moment, que va mobilitzar molts catalans a favor del “CAT”, i va donar peu a l'ús de les populars enganxines.
 
“Darrerament la secció local d'ERC-St.Feliu hem pogut constatar com aquest acord del Ple s'incompleix, des de que vam abandonar el govern municipal”, denuncia el president d’ERC, Oriol Bossa. “Volem pensar que se n’han descuidat, perquè si fos un canvi de política, seria més preocupant”, ha afegit.

Comentaris

Pere Sant Feliu Ll.
14.

#10 No sabia que els d'ERC tot ho fan per amor al poble i al pais, sort en tenim ja que si haguesin cobrat el forat del tripartit hauria sigut mes gros.

  • 1
  • 5
terra i llibertat SANT FELIU DE LLOBREGAT
13.

Crec que l´Albert te raó i no cal ser de ERC per esta d´acord. Si es va aprovar a un ple es té de complir i punt.
De totes maneres Sant Feliu es una mica rar. Els grups municipals voten diferent que a poblacions veïnes.
Els que sou de PSC, CiU i ICV ja sabeu de que parlo, oi?

  • 2
  • 1
Roberto Sant Feliu
12.

A Sant Feliu despertarem els ultims!

  • 3
  • 1
Pep Sant Feliu
11.

Veig molt comentaris crítics.
Doncs res, suposo que estareu d'acord que el Ple municipal el tanquem, que es deixin de fer el paperot, i estalviem què hi ha crisis, total les decisions que s'hi prenen s'incompleixen quan ve de gust, com bé saben els socialistes (consultes sobre la independència, o el pàrquing de la rambla). Per cert, que amb el tema del pàrquing de la rambla la gent d'iniciativa s'hi que va atiar la bandera de "s'han de complir els acords", no??

  • 5
  • 1
Dolors
10.

Pere, suposo que com ho fa el PSC, CIU i PP. Aquests partits tampoc es que facin res i alguns només cobren per seure.
Només cal veure que fa la Lourdes, un oposició a l'ombra i ageguda. Al meix ERC va a tots els actes que convoca l'ajkuntament

  • 7
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat