“Jo confesso”, “L’Avi de 100 anys que va escapar per la finestra” i “Juego de tronos” els llibres més venuts a Sant Feliu

Els llibreters amb parada a la Plaça de la Vila fan una valoració positiva de Sant Jordi d’una jornada acompanyada de bon temps

Les principals llibreries es van traslladar per un dia al centre del poble. “Hi hagut més moviment que l’any passat”, deien des de la llibreria Ossó, situada a la Carretera. “Els llibres que més hem venut han estat Jo confesso, Crackòvia, Quan érem feliços i L’avi de 100 anys que va escapar per la finestra”, expliquen.

Des de la llibreria Bruch, ubicada a Mas Lluí, expliquen que el dia d’ahir va ser més positiu que el Sant Jordi de l’any passat. Los juegos de del hambre, Juego de tronos, i l’Avi de 100 anys van ser les obres més venudes, i en l’àmbit infantil Gerónimo Stilton va arrasar.

L’Editorial Susaeta especialitzada en llibres infantils i juvenils diu que el matí va ser més fluix, i que cap a la tarda les ventes es van animar notablement. Entre els llibres més venuts està el de 365 endevinalles o 365 chistes.

L’Editorial Plaza afirma que han venut més llibres d’ocasió que les darreres novetats literàries.

Gran afluència de gent a la Plaça de la Vila

El bon temps va acompanyar la diada de Sant Jordi a la ciutat. Durant el matí hi havia força moviment per ser un dia laborable, però poques ventes, sobretot en el cas de les roses. La majoria de persones que van sortir al matí eren dones i, per tant, si feien alguna compra normalment era d’un llibre o simplement passejaven. Alguns alumnes de les escoles més properes al centre del poble van passejar-se també per la Plaça de la Vila acompanyats de les mestres.

Per la tarda l’afluència de gent es va animar i es va poder veure una Plaça plena de gent. Les entitat van poder vendre la majoria de les seves roses, que aquest any valien 3 euros en la majoria de les parades, amb algunes ofertes quan es compren més d’una. Algunes de les entitats que venien eren Diables de la Garsa, Esplai Sant Llorenç, l’Agrupament Escolta Nostra Dona de la Salut, o Amics de les Roses, entre d’altres. Tampoc hi van faltar la majoria de partits polítics.

Segons l’enquesta penjada ahir al diari Fetasantfeliu.cat, el 55% dels santfeliuencs que han respost celebren el Sant Jordi a la ciutat, el 9% combinen Barcelona amb Sant Feliu, i el 36% exclusivament fora de la nostra ciutat. 

Veure galeria fotogràfica

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat