Arriba “El Tast”, nou espai a la fira on gaudir de vins, caves, gastronomia i música

La degustació estarà situada al pàrquing del Casal de la Gent Gran

Els responsables del Posa-me’n Un –el corre bars que se celebra per les Festes de Tardor- no han volgut deixar escapar l’ocasió de les Festes de Primavera per sorprendre’ns amb una nova activitat. Si durant la tardor ens ofereixen cervesa, ara toca vi. Així, des de divendres fins diumenge, podrem gaudir d’una mostra de vins, caves i gastronomia en el marc de la 33a fira.

“El Tast, surt de la idea,  les ganes i la il·lusió de crear un espai on poder degustar diferents tipus de vins i caves, així com tastar els plats característics d’alguns dels restaurants de la ciutat”, expliquen des de la organització. “Alhora, també volem revitalitzar un dels espais més cèntrics de la fira, el pàrquing del Casal de la Gent Gran”, expliquen. És per això que a més de gaudir amb el paladar, podrem gaudir també de bona música amb grups com DFigurins, el cantant santfeliuenc Ramón Mirabet, Falming Shakers o Som Caliu.

El funcionament serà ben senzill. Els qui vulguin gaudir del tast, hauran de comprar uns tiquets amb 5 consumicions que podran ser utilitzades als cinc cellers participants. També es rebrà una copa de vidre serigrafiada per l’ocasió. Diferents restaurants de la ciutat hi participen oferint les seves tapes, com El Melic, el Restaurant Aire, La Fenice o Follia, de Sant Joan. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat