El túnel del carrer Verge de Montserrat s’ha convertit en un aquari

Durant la darrera setmana l’Associació Kaligrafics ha estat pintant amb esprais aquest túnel

 • Una imatge de l'inici del "graffiti". Foto: Daniel Barriga
  Una imatge de l'inici del "graffiti". Foto: Daniel Barriga
 • Foto: Joan Lorenzo
  Foto: Joan Lorenzo
Kaligrafics ja té enllestit el graffiti que il·lustra un aquari al túnel del carrer Verge de Montserrat. Durant els darrers dies s’han pogut veure cinc membres d’aquesta associació treballant pràcticament tot el dia per convertir les parets del túnel en el fons marí.

Aquesta associació, presidida actualment per Mario Sánchez, es va fundar l’any 99 i actualment agrupa una dotzena de grafiters. Han pintat diverses parets de la ciutat, entre les quals destaca el gran mural dedicat a Pere Dot a la paret del Casal de Joves.  En aquella ocasió la despesa va anar a càrrec del constructor. “Ja fa dos anys que vam proposar a l’Ajuntament la idea de l’aquari”, explica Mario Sánchez, president de Kaligrafics, amb qui l’Ajuntament té signat un conveni de col·laboració. “Aquesta ha estat la primera vegada que l’Ajuntament ha cobert les despeses, a través del conveni”, explica l’Esteban. Tot i així, aclareix  que quan és un promotor privat qui encarrega un treball d’aquest tipus, pot arribar a pagar cinc vegades més.

Els responsables d’aquesta obra han estat, a més del Mario, l’Esteban Marin, el Roberto Maldonado, Ivan Martínez i Josep Martin. La majoria han combinat sempre aquesta afició amb altres feines, tot i que algun membre es pot dedicar a això. “Ja tenim tancats altres projectes a Sant Feliu que farem aviat”, han explicat. A partir de demà el túnel quedarà obert als vianants per gaudir d’aquesta obra d’art.

Comentaris

rafel
3.
#2 La veritat és que ha quedat bonic, però no calia tallar el trànsit de vehicles durant 7 dies, ja que és l'únic pas a part del pas a nivell i perquè al tunel per on passen els cotxes només es va fer el logo de caligràfics. Qui estava fora de vacances no ho va notar, però els que no ho estavem vinga..,. cada vegada a donar la volta
 • 2
 • 1
ELENA RODRÍGUEZ SANT FELIU DE LLOBREGAT
2.

Sr. Francisco: No son quatre bajanades, es art, farà molt bonic i evitarà que es tornin a embrutar les parets amb signatures il.legibles.

 • 6
 • 1
francisco sant feliu de llobregat
1.
Cinco dias sin poder pasar por el tunel, solo para pintar cuatro tonterias
 • 2
 • 13

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat