Joves santfeliuencs reivindiquen el valor de l'artesania

Aquest cap de setmana l'Ateneu va acollir la primera mostra d'artesans "Somiatruites"

En els darrers anys s’ha tornat a posar en valor tot allò fet a mà, com la roba teixida, la joiera, productes ornamentals o la rebosteria. Cada cop és més freqüent trobar tallers i cursos de ganxet o de mitja, plens de gent jove. Però a més dels cursos presencials, les noves tecnologies han resultat un company de viatge meravellós per a tot aquell qui vol aprendre a fer les coses per ell mateix. Així, gràcies als vídeos tutorials de You Tube o a una llarga llista de blogs, qualsevol persona, amb paciència, pot aprendre a cuinar “cupcakes”, a fer bufandes, collarets o a estampar roba.

Aquest cap de setmana en vam veure alguns exemples en la primera exposició d’artesans al Bar de l’Ateneu.  Allà s’hi van reunir paradetes de collarets de roba, banderoles, tela estampada, bijuteria, o ceràmica.  Els participants han valorat molt positivament l’experiència, i el Bar de l’Ateneu ja prepara una segona edició.

Les fires són el millor moment per vendre productes d’aquesta mena, però la difusió continua a les xarxes socials. Entre els expositors presents a la mostra d’aquest dissabte, hi trobem una llarga llista de blogs i pàgines a Facebook on seguir l’activitat d’aquests petits negocis artesanals. Alguns exemples són “La Peixera de la Nena”, El talleret de la Judit, Cullart, Juguetes Perdidos o Laieta Galeta

-Mira les imatges a la galeria de Fetasantfeliu

Comentaris

Marta Roselló
1.

Molt bona iniciativa!

  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat