Ramon Mirabet publica avui el seu primer treball discogràfic “Happy Days”

El cantant santfeliuenc actuarà aquest divendres al teatre d’El Centre Parroquial

El santfeliuenc Ramon Mirabet presenta avui el disc “Happy Days”. Mirabet va participar a un concurs televisiu a França similar a l’Operación Triumfo emès a casa nostra. Després l’hem pogut veure al programa “El número 1” d’Antena 3 on feia funcions de “coach”, és a dir, ajudava els aspirants a guanyar. A Sant Feliu fa temps que se’l pot veure tocant a bars acompanyat amb la seva guitarra i també dalt de l’escenari amb el grup The Penguins, però ara ha arribat el seu moment definitiu, amb la sortida al mercat de Happy Days. A França el coneixen bé, però aquí haurà de treballar de valent per fer-se un lloc al mercat. El seu treball presenta deu temes en anglès que beuen del folk i el pop. Enregistrat amb el productor Marc Parrot i amb la discogràfica Warner Music, ha estat cuinat poc a poc perquè Ramon Mirabet volia fer-lo a la seva manera. És per això que ha passat temps des de que va trepitjar els escenaris francesos, fins que el disc ha vist la llum.

Aquest divendres presenta el disc a casa, al teatre d’El Centre Parroquial, en el marc de les Festes de Primavera i en un concert organitzat per Pop a Prop. L’acompanyarà una banda i a més hi haurà sorpreses dalt de l’escenari.

Guanya una entrada doble
Pop a Prop sorteja una invitació entre els socis de Fetasantfeliu per gaudir en directe dels temes de Ramon Mirabet. Per participar envia'ns un correu amb el teu nom a redaccio@fetasantfeliu.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat