Míriam Cano guanya el premi de poesia Martí Dot 2012

Aquest cap de setmana s’ha fet entrega d’aquest guardó literari

L’escriptora Míriam Cano s’ha endut el guardó que cada any premia joves poetes menors de 30 anys, pel recull “Buntsandstein”. El premi està dotat amb 1.000 euros i la publicació de l’obra a la col·lecció Viena Edicions. “Vull agrair aquest premi per l’oportunitat que donen a joves com jo. No és fàcil en els temps que corren publicar poesia, ni poetes novells”, va dir Míriam Cano, mentre recollia el guardó.

La jove guitarrista santfeliuenca Laura Núñez va interpretar diverses peces durant l’acte. El recital, a càrrec dels diferents grups de poesia de la ciutat com la Tertúlia Literària del Casal de la Gent Gran, la Tertúlia de Poesia Martí Dot, Lectures en Veu Alta de la Biblioteca Montserrat Roig, les Tertúlies de Poesia del Bar de l’Ateneu, el Taller d’Escriure en Català de la Biblioteca Montserrat Roig i Dones amb Veu, es va dedicar a l’obra de David Castillo, poeta que enguany s’ha integrat al jurat del premi. El mateix Castillo també va recitar alguns poemes inèdits seus.

Finalment, l’alcalde, Jordi San José, va recordar que l’any vinent es commemoren els 40 anys d’aquest guardó i que és un moment per reflexionar sobre el certamen. Per la seva banda, Anabel López, secretària del jurat, va agrair els assistents que siguin uns “activistes de la poesia”. 

-Mira la galeria d'imatges

Comentaris

M.teresa Remolà Sant Feliu de Llobregat
1.

'M'agradaria publiquessiu la poesia premiada

  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat