Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu organitzen un debat polític de mig mandat

Tindrà lloc el proper 25 de juny

  • Imatge del debat electoral de 2011, organitzat per Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu. Foto: Marc Rius
    Imatge del debat electoral de 2011, organitzat per Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu. Foto: Marc Rius
Ja han pasat dos anys des de l'acord de govern ICV-EUiA-ISF i CiU a la nostra ciutat i toca fer revisió. Des de Fetasantfeliu i Ràdio Sant Feliu hem trobat interessant tornar a oferir conjuntament un debat públic a la ciutadania com el que vam organitzar ara fa dos anys, llavors en context electoral. Amb les eleccions a la vista, els interessos i objectius dels partits polítics eren uns altres. Per això, hem pensat que calia oferir un altre debat, fora del context electoral, on govern i oposició puguin valorar i debatre sobre l'acció de govern duta a terme en aquests dos anys i sobre les properes accions. Al debat s'hi tractaran temes com la crisi, les infraestructures i equipaments o la gestió econòmica municipal. 

Qui hi participa?

Al debat hem convidat tots aquells partits que van presentar-se a les eleccions municipals, ara fa dos anys (http://www.fetasantfeliu.cat/eleccions/).  Així, hi participaran Jordi San José (ICV-EUiA-ISF), Rosa Maria Martí (CiU), Lourdes Borrell (PSC), Sergi Jiménez (PP), Xavier Alegre (Ciutadans) i Oriol Bossa (ERC). Excusa la seva presència la formació Solidaritat Catalana per la Independència. 

Com hi participa la ciutadania?

El debat tindrà una darrera part de preguntes per part de l'audiència. Els assistents podran escriure les seves preguntes en unes paperetes que es repartiran allà mateix, o bé poden fer arribar les seves qüestions a través de l'etiqueta de Twitter #migmandatSF. 

Dia: 25 de juny
Hora: 19h
Lloc: Auditori del Palau Falguera
El debat es podrà seguir per Ràdio Sant Feliu
(Esdeveniment creat a Facebook)

-Mira la galeria d'imatges del debat electoral de 2011

Comentaris

ana belen ruiz fernandez sant feliu de llobregat
2.

Una verguenza pesima respuesta a la pregunta de brasil y luego le pides que lo aclare y te dice que es por el bien del ayuntamiento y la cara de cuando le preguntas de donde saco el dinero te dice de la administracion publica .

  • 2
  • 0
Daniel
1.

Ha veure si a Sant Feliu de Llobregat es pot presentar per a les eleccions de 2015 el partit de "Ciutadans de Centre Democràtic" (CCD), antic Centre Democràtic i Social (CDS).
Un partit verdaderament centrista.
La proposta ja està feta i estan havent-hi els primers contactes amb la seu de CCD a Catalunya i Madrid.

  • 2
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat