Juan Antonio Vázquez no serà el candidat del PSC a les properes eleccions municipals

És el batlle de Sant Feliu de Llobregat des de l'any 2003

L’alcalde de la ciutat, Juan Antonio Vázquez, ha anunciat que no tornarà a presentar-se a les eleccions municipals del 2011. Segons Vázquez, els motius d'aquesta decisió són "estrictament personals". El batlle ha manifestat que la seva renúncia a ser el candidat dels socialistes a Sant Feliu de Llobregat no té res a veure amb temes relacionats amb la política o amb els resultats de l'acció del govern santfeliuenc durant els darrers anys.

L’alcalde Juan Antonio Vázquez també ha explicat que el seu relleu "queda a disposició del PSC" i que de moment serà alcalde de la ciutat "fins el mes de maig del 2011". Vázquez ha assegurat que la seva decisió no té res a veure amb l'aparició de notícies que insinuaven que el projecte de soterrament de les vies del tren podria quedar paralitzat, tot i que els dos fets coincideixen en el temps. En aquest sentit, ha dit que el balanç de l’equip de govern actual "és molt positiu". Vázquez és alcalde de Sant Feliu des de l’any 2003 i, segons ell mateix,  la decisió de no presentar-se a les properes eleccions municipals és personal. En el seu blog, Vázquez fa un esbós de la seva biografia:

"Vaig néixer l’any 1966 a Barcelona, visc en parella i tinc un fill, en Joan. He viscut sempre a Sant Feliu: vaig estudiar a l’escola Nadal (abans Lahoz Burgos) i al IES Olorda, abans de passar per la Facultat de Ciències Empresarials (on no vaig acabar els estudis). Des de molt jove, participo en política, primer com a militant de les Joventuts Socialistes de Catalunya, amb només 14 anys, i posteriorment, amb 20 anys, al PSC. He estat regidor a l’ajuntament des de 1987 fins a l’actualitat i primer secretari del PSC de Sant Feliu des de 1992 fins a l’any 2004. He format part de varies comissions executives del PSC del Baix Llobregat, ocupant diferents càrrecs".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat