Sant Feliu s'omple de música per la Festa de Tardor

Una guia per no perdre't cap concert!

Un dels plats forts serà el concert dissabte a la nit i els amants del flamenc no es poden perdre l'actuació de Chicuelo a l'Ateneu, diumenge a la tarda.


El primer concert de Festa de Tardor, però, començarà dijous després del segon seguici, a les 2 de la matinada. El grup The Papa's and The Popo's farà ballar tothom la primera nit de festes amb 'hits' de rock, punk i ska de tots els temps. El concert l'organitzen els Diables Rojos, el Diables La Garsa de l'ACF amb la col·laboració de la FETS. 

DIVENDRES
 
22h

- 'Varietats al Cívic', al Centre Cívic Roses, amb el presentador Roberto Picasso, la vedette Cristine Berna, el cantant i humorista el Payo Juan Manuel, el guitarrista Jordi el Chato, el cantant Toni Torres i la bailaora de flamenc Raquel Palacios. L'entrada costa 10 euros a taquilla (amb refresc inclòs) i 10 anticipada.

23h

- Festa dels Diables de la Salut, amb concerts de Derivas, grup caracteritzat per la seva tajectòria com a banda tribut a Héroes del Silencio, The Soul Mamas, amb un repertori de soul, funk i rock, Skaparadise, ska i A Bote Pronto, rock urbà.

- Ball de la Festa de Tardor, amb l'orquestra La Montecarlo a la pista coberta de lleure de la riera de la Salut

- Concerts acústic d'INFUSION i Mario Ruiz Band. Al bar El Pande.

24h - Discomòbil al carrer Joan Maragall


DISSABTE

11.45h

- Animació infantil amb The Penguins i l'espectacle Reggae per Xics a la Plaça Lluís Companys

18h

- Concert de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses al Casal Municipal de la Gent Gran

20h

- Música en viu amb Los Inolvidables 70's al Centre Cívic Roses

22h

- Actuació dels quadres flamencs de la Peña Cultural Recreativa Luis de Córdoba: Jara y Romero, Esencia i Duende de la Peña. Es farà a la pista coberta de lleure de la riera de la Salut.

22.30h

- Concerts de TRIO 3.1415 (Jazz Band) i Falan Miles Live. Al bar El Pande

23h

- Concert de la Festa de Tardor 'Sant Feliu Sona' amb els grups Cybee, Ramon Mirabet, Sibaris, The Penguins i el DJ @Albert a la Plaça Lluís Companys.

- Ball de Tardor de l'Associació Balls d'Envelat amb el grup Duet Star's. L'entrada costa 8 euros i 7 pels majors de 60 anys o que tinguin el carnet blau. Al Casal Municipal de la Gent Gran.

- Discomòbil Addic Sound amb els DJ Dany Cortez, Isak Nobles, Rubén de la O i Rubén Ríos. A la pista copberta de lleure de la Riera de la Salut

24h

- Ball amb el grup Aura al carrer Joan Maragall

DIUMENGE

11.30h

- Animació infantil amb Quina Gresca al carrer Joan Maragall

17h

- Espectacle muiscal Pa amb oli i sal, a càrrec d'Amalgama Musical al Casal Municipal de la Gent Gran

18h

- Audició de Sardanes amb la Cobla Sant Jordi

19h

- Chicuelo al cicle Contrabaix. Actuarà a l'Ateneu Santfeliuenc. L'entrada costa 12 euros anticipada i 15 a taquilla.

22.15h

- Concert de Fi de Festa, amb el grup Trimendos, organitzat per la comissió Posa-me'n un a l'espai exteriror de La Nau.

Comentaris

Iberia pop Sant Feliu
1.

En Iberia Pop hemos llegado a la conclusión que la Festa de Tardor es el festival otoñal del extrradio barcelones. 30 conciertos en tres días es una gran noticia y algo fuera de lo común en una ciudad de 43000 habitantes

http://iberiapop.com/la-festa-de-tardor-de-sant-feliu-de-llobregat-acaba-siendo-el-festival-otonal-del-extrarradio-barcelones/

  • 5
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat