La Petita programa una desena de concerts avui i demà

Avui arrenca la 8ena edició de les Festes Alternatives de La Petita

La consigna de la vuitena edició de La Petita és "Unides contra el capital. Festes Majors Alternatives". La presentació oficial es va fer la setmana passada, en el marc de les Jornades d'Ecologia i Cooperació. Avui i dissabte organitzen concerts darrere del Casal de Joves. Des de l'organtizació han fet públic un audiomanifest on defensen unes festes alternatives "representant la festa obrera". 

Al manifest afirmen que "la crisi ha fet retrocedir drets conquerits amb l'esforç dels nostres avantpassats". Per això, el vídeo insisteix que des de La Petita "hem pres la humil decisió de no retrocedir contra la vulneració del dret a la salut, a l'habitatge i al treball", entre altres reivindicacions.

La Petita programa dues nits de concerts avui i demà a partir de les 10 de la nit. Avui divendres començarà el grup de punk-rock Curas Skizos, seguit del de hip-hop La Prensa Negra. Després actuarà La Dulce Destroy, de punk bizarro, Hektor Banton, de reggae dance-hall, i Miguel Arraigo, de hip-hop ragga. La nit la tancarà el DJ M&M, amb una sessió de rude reggae ska.

D'altra banda, dissabte actuaran els grups de punk-rock The Mowers, Artrosis Cerebral i Lost Romanes, a més de Malos Tragos, de rock i DJ Sendo, que punxarà mestizo style

Podeu consultar l'audiomanifest en aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=Cib-gmHxxGA
 


Comentaris

Tania sant Feliu
2.

Perdona crec que no estas ben infermat, però a la Petita hi havia 2 banys públics. La Petita no es pot fer càrrec de les males practiques de tots les persones que passen per allà.

  • 7
  • 0
Andreu Sant Feliu
1.
Horribles. Les haurien de prohibir. A més no hi ha banys públics i la gent pixava a les portes de les cases. Mai més!
  • 5
  • 11

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat