El cantautor valencià Jordi Gil actua divendres a l'Ateneu

Presentarà el seu últim llibre, 'Poemes i Cançons,' i oferirà un concert

Aquest divendres a les 8 del vespre, el cantautor valencià actuarà a l'Ateneu de Sant Feliu per presentar el llibre de poesia que acaba de publicar acompanyat d’un disc on qual insereix alguns poemes convertits en cançons. Ciutadà d’Alcoi, amic personal d’Ovidi Montllor, comparteix amb altres conciutadans, com Antoni Miró i Paco Pérez Belda, inquietuds, aspiracions, desitjos i voluntats transformadores.

En el pròleg del llibre, que ha escrit Vicent Camps, es diu que Jordi Gil "ens apropa des del vers i la cançó a l’home explotat per l’home, a la dignitat dels homes i dones sense feina." La seva veu i el seu missatge ens ofereixen imatges que retraten una realitat coneguda per tots i que ell defineix com el poder dels “llangardaixos, gripaus i lladregots”. Més enllà d’aquestes imatges, Jordi Gil convoca la gent a una “marea cívica” que ocupi i ompli els carrers i ciutats per a recuperar el protagonisme i la dignitat col·lectiva.
 
L'actuació l'organitza la Universitat Social Lliure i Autogestionada (USLA) i s’inscriu en el marc de l’exposició de Toni Moreno “Berlín/Belchite” que estarà exposada a l’Ateneu Santfeliuenc fins el 20 d’octubre. La presentació del llibre serà una hora abans del concert, a les 7 de la tarda, i es farà a la sala d'exposicions de l'Ateneu. L'entrada costarà 10 euros a taquilla. La venda anticipada es va tancar el dia 15.
  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat