CiU de Sant Feliu agraeix “el suport majoritari del poble de Catalunya”

La formació d’Artur Mas obté 6.291 vots a la ciutat


Jaume Mañosas, que ha estat candidat de CiU al Parlament de Catalunya, en nom de la seva formació, ha volgut agraïr “el suport majoritari del poble de Catalunya al nostre projecte”. CiU ha estat la guanyadora de les eleccions catalanes i la formació que ha obtingut més vots a Sant Feliu, arribant a les 6.291 paperetes (32,49%). Els convergents també han guanyat al Baix LLobregat.

En nom del seu partit, Mañosas ha manifestat que “ens hem fet portadors dels anhels de canvi, il·lusió i esperança en una Catalunya millor de centenars de milers de catalans i catalanes que han dipositat la seva confiança en nosaltres”. Des de CiU de Sant Feliu han destacat la idea de canvi que Artur Mas ha defensat durant tota la campanya electoral: “Ha arribat l’hora de transformar els somnis, els projectes i les il·lusions amb fets i aixecar Catalunya. Des d’avui mateix, comencem a treballar de valent i amb fermesa per fer-nos mereixedors de la confiança que se’ns ha atorgat”.

Des de la formació de Sant Feliu també s’ha volgut indicar que la voluntat política “d’aixecar el país i fer una Catalunya millor” és ferma. Mañosas ha declarat que “des del govern mantindrem les actituds i els valors que ens han portat a prendre el relleu de tantes i tantes generacions de catalans i catalanes que han lluitat per les llibertats i la prosperitat del nostre poble”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat