Tots els partits de la ciutat exigiran a Foment la licitació del soterrament

PSC, CiU, ICV-EUiA, PP i ERC presentaran una declaració institucional conjunta


Amb aquesta declaració, l’Ajuntament reclama al Govern de l’Estat que estableixi els mecanismes pressupostaris necessaris per licitar les obres dins l’any 2011, segons el projecte constructiu redactat i aprovat pel Ministeri i el conveni de finançament de l’obra signat l’any 2006 entre l’Ajuntament, la Generalitat i el Ministeri de Foment.
L’acte unitari de totes les formacions politiques es farà el 2 de desembre, a les 11 del matí , a la sala de Sessions de l’Ajuntament.
A la compareixença hi seran presents l’alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez; el portaveu del grup municipal de CiU, Josep Lluís Fernández Burgui; el portaveu d’ICV-EUiA, Jordi San José; el portaveu del grup municipal del PP, Sergio Jiménez i el portaveu del grup municipal d’ERC, Carles Soriano.
El soterrament del ferrocarril és una reivindicació històrica a Sant Feliu des de fa tres dècades i constitueix la transformació urbana més important de la ciutat en els propers anys.


Comentaris

David Brussel.les
1.
Em sembla una tonteria. De declaracions conjuntes i decisions del Ple municipal n'hi ha cabassos a la deixalleria. El fet que les forces polítiques de Sant Feliu demanin el soterrament al ministeri de foment els farà riure, i no vull ni pensar què en faran del paper ara que el pressupost no arriba ni per comprar paper higiènic. La pregunta que s'ha de fer als polítics santfeliuencs és "Per què no EXIGIU a les directives del vostres partits (Srs. Mas, Montilla, Herrera, Puigcercòs i Sra. Sénchez-Camacho) que signin aquest document?"
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat