ICV-EUiA diu no a la modificació del Pla General Metropolità en relació al soterrament

La proposta de modificació ha estat aprovada durant el ple de novembre i ha comptat amb el desacord d’ICV-EUiA, d’ERC i dels dirigents veïnals


ICV-EUIA creu que “no es pot sostindre la proposta actual de planejament sense consens, en un tema de tanta importància per al futur de la nostra ciutat”. La formació capitanejada per Jordi San José manifesta també que “la situació avui ha canviat totalment respecte al moment en què es va plantejar l’avançament, el dia 30 de març”. ICV-EUiA afirma que la situació del projecte del soterrament ha canviat perquè, abans del mes de març, Zapatero encara ho havia anunciat les retallades en inversions.
Durant el ple de novembre, Jordi San José va recordar que “no tenim cap document públic que garanteixi que l’obra es liciti l’any que ve”. El portaveu d’ICV-EUIA també va reiterar que “aquesta proposta és prematura, perquè no és el moment polític i tampoc l’econòmic, per la situació i les perspectives del mercat immobiliari”.
Jordi San José va proposar “la convocatòria d’un concurs públic per a la redacció d’una nova proposta de planejament, amb la participació i l’orientació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, en la línia d’obrir un procés veritable de participació ciudadana”.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat