El Cor de Noies de Matadapera actua diumenge en el marc del Cicle Coral

Aniran acompanyades d'acordió, guitarra i percussions i també hi participarà la Coral Crescendo

El 6è Cicle Coral continua aquest diumenge amb un concert del cor Cor de Noies de Matadepera amb la participació de la Coral Crescendo de l'Ateneu Santfeliuenc. També els acompanyaran Carles Belda, a l'acordió diatònic, Arnau Berenguer a la guitarra i Antonio Sánchez a les percussions, sota la direcció de Jaume Sala. 

El títol del concert és "Vestides de nit: de l'havanera a la rumba" i es presenta com un viatge entre gèneres i ritmes que agermanen les rumbes i les havaneres. Ens trasllada des dels ports mediteranis fins a Cuba i de Cuba a les tavernes de Barcelona, on mariners cubans i gitanos peixaters es van treure de la màniga palmes i ventiladors per sobreviure a les nits de tabacs, peix i canyella. El concert vol convidar a "vestir-se de nit" que, en paraules de Glòria Cruz, és un convit a aquest món d'enyorança, d'amor i calma, perfumat de lluna, foc i rom.

El concert es farà diumenge a les 18:30 h a l’auditori del Palau Falguera. Les entrades anticipades costen 6 euros i es poden comprar a l’Ateneu Santfeliuenc, de dilluns a divendres de 17 a 22 h i també a CodeTickets a través d'aquest enllaç. Les entrades costaran 8 euros a taquilla.

El 6è Cicle Coral, que aquest any va obrir la Coral Sant Jordi al mes de març, es tancarà al desembre amb ESCLAT GOSPEL SINGERS de Manresa, dirigirits per Ramon Escalé, conjuntament amb la progamació ContraBaix. Aquest concert també es farà al mateix auditori del Palau Falguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat