Big Mama celebra el seu 25è aniversari de blues aquest divendres a l’Ateneu

ContraBaix organitza un concert on la potent veu femenina anirà acompanyada de grans músics amb qui ha compartit trajectòria

CARLES TENA


Aquest divendres a les 9 de la nit, Big Mama serà protagonista a l’Ateneu santfeliuenc amb el seu concert de blues en català. Montse Pratdesaba s’ha envoltat dels millors músics amb els quals ha compartit escenari durant els 25 anys de vida artística per tal de realitzar un gran espectacle instrumental. Seran Alejandro di Costanzo al piano, David Pastor a la trompeta, Isaac Coll al baix i Xavier Maureta a la bateria. Riqui Sabatés, que torna als escenaris aquest divendres, exercirà com a guitarrista del grup.

El concert “25th Anniversary & Taller de Músics All Stars” serà una mostra artística basada en un recorregut pel blues més intens dels últims 25 anys. D'aquesta manera, Big Mama tornarà a compartir escenari amb el Taller de Músics després de la seva última col·laboració en l’espectacle “Bluesin’The Jazz”, en el qual també va participar l’Original Jazz Orquestra.

Les entrades pel concert costen 11 euros pels amics de ContraBaix i per la resta de públic valen 12 euros anticipades i 15 a taquilla. Durant el concert hi haurà servei de barra i també s’inclou la possibilitat de sopar després al mateix Ateneu al finalitzar l’espectacle. Trobareu més informació al web de ContraBaix.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat