CCOO es tanca aquesta tarda a l'Ajuntament per defensar els serveis municipals

És un acte comarcal que vol rebutjar la reforma local que pretén tirar endavant el govern del PP

Convocatòria a tot l'Estat

El sindicat Comissions Obreres ha convocat una tancada a l'Ajuntament de Sant Feliu i una altra al de Castelldefels. Són actes d'àmbit comarcal que volen expressar el rebuig cap a la reforma que el govern espanyol vol fer a les administracions locals. Des del sindicat consideren que aquesta mesura pot acabar amb els serveis municipals que els Ajuntaments ofereixen, sobretot vinculats amb la cultura, les escoles bressol, els serveis socials i promoció econòmica.

El sindicat creu que la política del govern del PP pretén "acabar amb els serveis cap a la ciutadania més desfavorida i la privatizació dels serveis públics". Per tot això, CCOO ha convocat diverses tancades que es faran de manera simultània avui arreu de l'Estat. Jordi Pedrol, membre de CCOO, ha explicat a Sant Feliu que preveuen que "s'hi sumin entre 20 i 30 treballadors públics, no només del municipi perquè la tancada és d'àmbit comarcal".

Debats i recollida de signatures fins la 1 de la matinada

La tancada es farà fins a la 1 de la matinada, una durada semblant a les que feien els centres educatius l'any passat. Jordi Pedrol qualifica la tancada de "simbòlica" i diu que "no hi passarem la nit perquè creiem que l'endemà convé estar treballant al peu del canó i no ho podríem fer si dormim malament i poques hores". A més, també creu que d'aquesta manera "evitem gastar més llum del compte".

A partir de les 5 de la tarda, instal·laran una carpa a al Plaça de la Vila, davant de l'Ajuntament, per recollir signatures en contra d'aquesta reforma. I després també faran un visionat d'un vídeo explicatiu i un debat per tractar aquest tema. De fet, han convidat a representants de tots els grups municipals perquè participin a la taula rodona. Jordi Pedrol ha explicat que de moment no tenen la confirmació de cap partit, però creuen que l'alcalde hi anirà algun moment perquè els ha expressat el seu suport en diferents ocasions.Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat