Tardà denuncia que Vázquez va demanar a ERC la retirada de la moció de l’estació

“Costa entendre que encara hi hagi governs municipals que governin de forma tan anòmala”


El diputat republicà considera que a l’exalcalde de Sant Feliu “ja li està bé que desaparegui un edifici de l’any 1855 (la línia Barcelona-Molins de Rei es va posar en funcionament aquell any i fou la tercera a construir-se a Catalunya i la primera del país de doble via)”. L’estació de Renfe de Sant Feliu és una de les més antigues de l’Estat espanyol, juntament amb els edificis ferroviaris dels municipis de Molins de Rei i Cornellà.
Joan Tardà indica també que “resulta difícil de pair que una excavadora acabi fent la feina sense ni tan sols haver intentat salvaguardar-la” i que “costa entendre que encara hi hagi governs municipals que governin de forma tan anòmala i tan distinta a com han actuat altres ajuntaments en favor de frenar processos de pèrdua de la identitat del territori tan característics d'altres èpoques”. El document sencer publicat per Tardà es pot llegir a: blocs.esquerra.cat/joan-tarda/bloc/psc-i-ciu-condemnen-lestacio-de-sant-feliu-de-llobregat-a-lenderroc-al-congres.

Comentaris

Salvem
1.

Els grups al parlament de PP, CIU i PSC van donar suport a la plataforma i en el darrer moment abans de la votació, l'Alcalde va trucar i va demar que votessin en contra. així és la política

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat