'Esclat Gospel Singers' tanca el 6è Cicle Coral aquest divendres

Ramon Escalé dirigeix aquesta formació coral de Manresa, que ja va participar al segon cicle coral

Participació dels assistents al Taller de Gospel

El 6è Cicle Coral arriba al seu final i es tanca aquesta setmana amb un concert de gospel a càrrec de “Esclat Gospel Singers”. És una formació coral de Manresa dirigida per Ramon Escalé, que la setmana passada va impartir un taller de gospel a l'Ateneu. Escalé és conegut també per ser el director del cor de gospel Messengers, que ha arribat a la final del concurs televisiu "Oh Happy Day" de TV3.

De fet, al concert també hi participarà el grup de 36 persones que va realitzar un taller de gospel fa una setmana a l’Ateneu sota la direcció del mateix Ramon Escalé. Cantaran un tema juntament amb Esclat Gospel Singers. 
 
Sis espectacles i 300 concerts

'Esclat gospel singers' va néixer l'any 2000 i des d'aleshores han fet més de concerts arreu de Catalunya i de l'estat espanyol presentant sis espectacles diferents. De fet, ja van participar en el segon cicle coral, el juny del 2009, amb un espectacle que va agradar molt a un auditori quasi ple i que va vibrar amb els seus ritmes i cançons. Aquest cop presentaran a Sant Feliu l'espectacle “The New Gospel Machine”.

El concert forma part també del Cicle Contrabaix i serà aquest divendres a les 9 de la nit, a l'auditori del Palau Falguera. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Ateneu Santfeliuenc o a través del web de Contrabaix i costen 8 euros pels Amics de ContraBaix i 9 pel públic en general. A taquilla costaran 12 euros.

Aquest concert tancarà el 6è Cicle de Coral i l'organització ja treballa en la preparació del 7è Cicle, que es farà l'any que ve.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat