Sant Feliu recull 6.739 euros per La Marató de TV3

Un bingo, un mercat de segona mà, "Un pas de gegant" i la Festa de Motor Clàssic van ser els actes solidaris que es van fer ahir

Ahir Sant Feliu es va moure per la solidaritat amb la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties neurodegeneratives. Durant tot el dia es van fer activitats a la ciutat per recollir diners per aquesta causa. Al matí, l'Esplai Sant Llorenç va fer un Mercat solidari, amb objectes nous i de segona mà, i va recolli 496 euros. L'Agrupació Cultural Folklòrica va recaptar 1.150 euros amb la proposta 'Un pas de gegant', també a la Plaça de la Vila.
 

Els membres de l'entitat Motor Clàssic Sant Feliu van fer la "Festa de la Marató". Es tractava d'una trobada de vehicles clàssics a l'aparcament del davant del Casal de la Gent Gran en què tothom qui volia podia fer una volta amb els vehicles de l'entitat fent una aportació de dos euors. En total, se'n van recollir 180. Per arrodonir la jornada, la Comissió de Festes del carrer Joan Maragall va organitzar un bingo solidari a la sala Ibèria, que va aconseguir 1.500 euros.

D'altra banda, el 23 de novembre l'Associació Balls d'Envelat també va fer el "Ball per la Marató de TV3" que va recolli
 3.413 euros.

Podeu consultar la galeria de la Festa de la Marató de Motor Clàssic Sant Feliu aquí i també la del bingo de la Comissió de Festes Joan Maragall aquí.

Comentaris

Emma Goldman roses de llobregat
1.

On estàn 145.000€ recaptats per la Marató de TV3 que mai van arribar al seu destí ??

http://www.cafeambllet.com/press/?p=18197

  • 3
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat