Sant Feliu començarà a viure el Nadal aquest cap de setmana

L'exposiicó de pessebres i concerts per tots els gustos marquen l'agenda nadalenca dels dies previs a les festes

Pessebres protagonistes

Sant Feliu es prepara per viure el Nadal amb activitats diverses per tots els públics aquest cap de setmana. La Plaça de la Vila ja té instal·lat el pessebre de Nadal, fet per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu. És un diorama, és a dir, un pessebre construït dins d'una caixa, de grans dimensions que representa un pessebre tradicional. Fa tres anys que aquesta entitat amb la col·laboració de l'Agrupació de Pessebristes s'encarrega del pessebre de la Plaça de la Vila.

Justament aquest divendres s'inaugura la 61a Exposició col·lectiva de pessebres a la Sala Ibèria, una mostra organitzada per l'Agrupació Pessebrista de Sant Feliu que es podrà veure fins el 12 de gener. L'exposició compta amb una trentena de pessebres construïts de manera manual. 

Visita del Pare Nöel i el patge del mercat

Aquest dissabte, el Pare Nöel visitarà el barri de La Salut. Farà un recorregut des de les 5 de la tarda pels carrers d'aquest barri. Se sortirà des de l'escola Arquitecte Gaudí i s'acabarà a la Plaça de la Salut a les 18:30h, on es farà un taller de garlandes per decorar l'arbre de Nadal, construït per la Xarxa d'entitats, a partir de materials reciclats. Quan el Pare Nöel arribi a la Plaça de la Salut, es farà l'encesa de l'arbre i actuaran els grups de ball Reial Pocket'samb un espectacle nadalenc. A més, els nens i nenes li podran lliurar la carta.

També poden fer arribar la cara als Reis d'Orient a través del patge reial que està instal·lat al Mercat municipal fins el dia 4 de gener. Hi serà durant tots els matins de dilluns a dissabte de 9 a 2 del migdia.

Concerts, festivals i pastorets

El cap de setmana passat ja es van començar a fer concerts nadalencs, com el dels Amics de l’Òpera de Sant Feliu, el de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses i el de la coral Crescendo amb el Cor 685 a l'Ateneu. Aquest cap de setmana l'oferta musical es concentra en diumenge. A les 12 del migdia, a la Unió Coral, es farà el concert de Nadal a càrrec del Cor de La Unió Coral i del Cor 685 de la Unió Coral. 

A la tarda, a 2/4 de 6, es farà un concert de Nadales, a càrrec de diferents coros rocieros del Baix Llobregat a l'Església Sant Joan Baptista. I a les 19h, concert de Nadal de la Fundació Xamfrà Sant Miquel, amb la Coral Cantiga, que es farà a l'auditori del Palau Falguera. I justament a la mateixa hora tindrà lloc el concert de Nadal del Cor de l'Ateneu a l'Ateneu.

D'altra banda, dissabte se celebrarà el Festival de Nadal de Gimnàstica durant tota la tarda al Palau J. C. Navarro, de 4 a 8. I l'Associació Balls d'Envelat organitza el ball de Nadal amb el grup la Família, a la Sala Ibèria a les 11 de la nit. A més, diumenge, la Companyia Calaix de Sastre farà una representació dels Pastorets a la la Residència del Carme, a les 17.30h.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat