El rock de Pájaro, aquest divendres a Els Pagesos

El rocker sevillà Andrés Herrera presenta el seu disc "Santa Leone"

  • Foto: Bandcamp Pájaro
    Foto: Bandcamp Pájaro

Aquest divendres, la sala Els Pagesos ofereix el concert de Pájaro, l'àlies d'Andrés Herrera, rocker sevillà que ha tocat la guitarra per grans noms com Kiko Veneno, Silvio, Pata Negra o Raimundo Amador. El 2012 va treure el seu primer disc en solitari, Santa Leone (editat per Happy Place Records) i aquest divendres el presenten a Els Pagesos, un dia abans de passar per la sala Heliogàbal, a Barcelona.

L'art de combinar el so dels westerns i la Setmana Santa

Andrés Herrera, 'Pájaro', ha afirmat en aquest diari que "Santa Leone és un disc desitjat, un disc d'equip a partir d'unes fórmules que des de fa temps vaig conjugant: R&R+swing cofrade". Un disc molt aplaudit per la crítica i també pel públic. De fet, Herrera admet que pensaven que el disc "agradaria al públic i que la crítica el respectaria" però que s'han sorprès amb l'atenció i el suport rebut. "Per nosaltres ha estat molt important aquesta bona acollida, cosa que fa encara més il·lusió per fer-ne un segon que ja està marxa".

Santa Leone compta amb cançons que fan al·lusió al spaguetti western de Sergio Leone, a la música surf i fins i tot al so de Setmana Santa. Herrera afirma que el disc és un homenatge "sense cap dubte" a les seves passions. Reconeix que s'ha criat "veient pel·lícules des de la cabina i ajudant el meu pare a projectar-les..." i encara cita més referents de quan era petit: "tota una infantesa carregant-me de música; tant de bandes sonores a marxes de Setmana Santa, passant pel swing italià i el R&R... allà hi és tot".

Una oportunitat per disfrutar del 'rock andalús'

Aquest divendres actua en un concert a Sant Feliu acompanyat de Raúl Fernández, amb qui fa molts anys que comparteix concerts, cosa que, segons Andrés Herrera, "ha creat una simbiosi entre nosaltres que només amb mirar-nos ja sabem què passa. Els nostres assajos són damunt de l'escenari. Cada cop que hi pugem és una experiència diferent". 

El 'Pájaro' ha actuat en diverses ocasions a Barcelona amb diferents artistes i creu que és un públic "molt agraït". Assegura que "sempre he tingut la impressió d'estar a casa". A més, considera que "el rock andalús casa molt bé amb Catalunya... hi ha molta sang del sud i això es nota". I conclou que "Barcelona és una de les ciutats on més es respecta i valora l'art".

El concert serà aquest divendres a les 9 de la nit, a Els Pagesos. Les entrades anticipades costen 10 euros. Per més informació podeu consultar el web d'Els Pagesos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat