La Sant Andreu Jazz Band actua avui a Sant Feliu

Joan Chamorro dirigeix la Big Band més jove d'Europa

ContraBaix ha programat per aquest divendres un concert amb la Sant Andreu Jazz Band, al Palau Falguera. La banda va néixer l'any 2006, sota la direcció de Joan Chamorro. Està formada per joves entre 7 i 18 anys i es considera la Big Band més jove d'Europa.

Projecte pedagògic d'abast internacional

La Sant Andreu Jazz Band va actuar per primer cop al Festival Internacional de Jazz de Terrassa en l'apartat de jazz jove, i a partir d'aquí van participar en altres festivals d'aquest estil arreu de Catalunya, com el Festival de Jazz de Barcelona, a Tarragona, a Andorra o a Granollers, a més d'actuar en algunes ciutats europees. Tot plegat va consolidar la Sant Andreu Jazz Band com a projecte pedagògic musical, reconegut per músics com Jesse Davis, Terrel Staford o Igansi Terrazza, entre d'altres.

Repertori extens i divers

La banda ha rebut alguns premis, com ara el premi a la millor proposta de jazz el 2009 i el premi Orquestres a la X Edició Premis ARC de la Música 2011. Compten amb un repertori format per una cinquantena de temes que van del dixieland al funky, passant per swing, new orleans, big band i jazz vocal.

Aquest divendres actuen a Sant Feliu, a finals de mes passaran per L'Auditori de Barcelona i a l'estiu tenen previst participar en concerts a França, Suïssa i Itàlia.

El concert d'aquest divendres serà a les 9 de la nit al Palau Falguera. Les entrades costen 12 euros de manera anticipada, 11 pels Amics de ContraBaix, i 15 a taquilla. Per més informació podeu consultar el web de Contrabaix o el bloc de la Sant Andreu Jazz Band.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat