Neix un nou cicle poètic a Sant Feliu

L'Aula de Música i Teatre Musical inaugura aquest divendres Contrapunt Poètic

L’Aula de Música i Teatre Musical de Sant Feliu un nou cicle de poesia a Sant Feliu que s'inaugura aquest divendres. Sota el títol de Contrapunt poètic, el  projecte vol ser un punt de trobada creatiu on la poesia, la música, la dansa i la pintura conflueixen un mateix espai. La presentació serà aquest divendres a 2/4 de 9 amb un espectacle de poesia i dansa, conduït per Marta Pérez i Pol Jiménez. Hi intervindran els poetes: David Caño, Josep-Ramon Bach, Ricard Mirabete i Sònia Moll i el ballarí sera Pol Jiménez, que interpretarà el ball amb poemes de García Lorca i Joan Vinyoli.

Interacció de les arts

L'origen d'aquest cicle parteix de l'Any Joana Raspall. Segons ha explicat Marta Pérez a Fetasantfeliu, des de l’Aula de Música i Teatre Musical es van fer diferents activitats amb poetes i música que va obrir les portes d'aquesta proposta. Afegeix que la van tirar endavant tenint en compte “que a Sant Feliu no hi havia cap cicle de poesia” i amb la voluntat “d’unir poesia i música, a més d’altres disciplines” i per això afegeix que “encara no està definit, però es voldra relacionar també amb la pintura”.

De fet, la coordinadora del cicle, Marta Pérez, defensa que tant ella com la Lourdes Borrell i el Pere Borrell, responsables de l’Aula de Música i Teatre Musical, “creiem que és bo que les arts es relacionin”. I destaca que “és important fer conlfuir diferents arts sempre al voltant de la poesia”. 

Aposta pels col·lectius poètics

Marta Pérez confia que el Contrapunt poètic “funcioni i pugui ser un cicle de continuïtat”. Partint de l'experiència a l'hora de muntar altres espectacles d’aquest estil, creu que “si una art dóna suport a un a altra, és distret, entenedor, format breu, això agrada”.

El cicle ha apostat pels col·lectius poètics, que s'encarregaran de cada espectacle del cicle, excepte en la inauguració i la cloenda, en què hi haura poetes a nivell d'individual. Els actes també estaran relacionats amb l’actualitat. Per exemple, el del març servirà per conmemorar el dia de la dona treballadora. El cicle està programat fins al mes de desembre i, entre altres, comptarà amb propostes com un recital de música i microrelats, poesia en llengua de signes o un recital dins l’Any Vinyoli,on participarà la directora de l’Insittut de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

El cicle es farà cada primer dijous de mes, a partir del març, excepte la inauguració, que serà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a l'Aula de Música i Teatre Musical. L’entrada és gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat