The Soul Mamas actua avui a l'Ateneu

És un grup de soul i funk format per músics del Baix Llobregat i de Barcelona, interpretarà

Aquesta nit, The Soul Mamas actua a l'Ateneu dins del cicle de Músics Propers organitzat pe Bar de l'Ateneu. El concert es farà a les 10 de la nit a la sala d'actes del primer pis i l'entrada costarà 2 euros.

El soul-funk d'una banda jove

The Soul Mamas és un grup de soul i funk, amb alguns tints de blues i blues-rock i compta amb tres veus femenines que combinen amb veus principals. La banda està formada per membres del Baix Llobregat, de ciutats com Sant Feliu o Gavà, i també de Barcelona, que han passat per diferents grups emmarcats en diversos estils, des d'una banda tribut de Pink Floyd a un trio acústic, passant pel món del blues i el reggae.

The Soul Mamas va néixer l'any passat i ara estan gravant els seus primers temes que aviat faran públics. Aquesta nit els podeu descobrir en aquest concert a l'Ateneu, on, a més dels temes propis, també completaran el seu repertori amb versions d'Etta James, Aretha Franklin, Amy Winehouse o Joe Cocker.

Soul amb segell propi

L'escena musical catalana compta cada cop amb més bandes que es mouen en aquest estil i fins i tot es parla del soul'n'funk català. De fet, un exemple són els diferents festivals que hi ha a Barcelona relacionats amb aquest tipus de música, com el Say It Loud o el Blackelona Explosion!

De fet, justament avui també actuen dues de les bandes més importants de l'escena soul catalana, The Pepper Pots i The Excitments per obrir el festival Curtcircuit, a la sala Salamandra. Pràcticament a la mateixa hora en què The Soul Mamas es presenti al públic santfeliuenc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat